Pikku Villa Anjala
Kymenlaakso
Print

Hannele Sippu
Marintie 192
46900 Anjalankoski
(huvilan osoite: Puranteentie 14
46910 Anjalankoski)
Puh. 040-582 2178
Fax: (03) 343 5569 

  HUVILA: Pikku Villa Anjala on pieni 1960-luvun omakotitalo, joka on vanhaa kunnostaen ja kierrättäen korjattu tasokkaaksi huvilaksi. Se sijaitsee historiallisessa Anjalan kylässä keskellä luomupuutarhaviljelyksiä ja rauhallista maalaismaisemaa. Huvila on osa kasvinviljely- ja luomukotieläintilaa, joista jälkimmäinen on läheisessä Inkeroisten kylässä.
Lehmänmaitomaalilla roosaksi maalattua huvilaa vuokrataan 2(-4) hengen itsepalvelumajoitukseen täydellä varustuksella (2 huonetta, isohko olohuone-keittiö, wc, kylpyhuone, takka ja puulämmitteinen sauna). Sisustuksena vanhaa ja uutta suomalaista muotoilua 1910-luvulta Alvar Aaltoon, olohuoneen lattialankut 1700-luvulta. Kauniilta lasikuistilta avautuu näköala omena-
tarhaan ja laajoille peltoaukeamille. Huvilaa käytetään myös luonto-, ympäristö- ja luomuviljelijäyhdistysten kokouspaikkana. Tarjolla on peruselintarvikkeita luomuna.

YMPÄRISTÖ JA OHJELMAA:  Huvila on osa kokonaisuutta, johon kuuluu mm.

  tilan päärakennus, vanhat aitat ja 1800-luvun savusauna. Tilalla on myös osuus Kymijoen Natura-alueista. Hyvät retkeilymahdollisuudet, käytössä 2-4 polkupyörää sekä vene. Uintipaikka 2 km. Kalastusta Kymijoessa 17 km matkalla. Talvella hiihtoreittejä. Palvelut ja kaupat 1-2 km päässä Anjalan ja Inkeroisten keskustoissa.  

MATKAOHJEET: Julkiset: Juna-asema Inkeroinen, 2 km. Bussipysäkki Anjalan kirkonkylässä, 500 m. Auto/pyörä: Kotkasta moottoritietä (E18) Haminaan päin 9 km. Hotelli Leikarin kohdalla tielle no 15, jota ajellaan noin 17 km, siitä vas. Inkeroisten keskustaan ja edelleen Kymijoen yli Anjalan kirkolle. Käännös vas. Huhdanniementie 4, n.100 m ja oikealle Puranteentielle.

AVOINNA: koko vuosi (ennakkovaraus)

HINNAT: tiedusteltaessa